Linux P3
Linux P3
  • 2 GB Disk Space
  • vanaf € 8,75/maand
Linux P3 Gratis .BE domein Direct bestellen
Windows P3
Windows P3
  • 4 GB Disk Space
  • vanaf € 25,00/maand
Windows P3 Gratis .BE domein Direct bestellen
Help

Welkom!

U bent hier: Skip Navigation LinksWillux.be NV

Willux.be NV is een solide onderneming, bestaande uit ervaren mensen, elk gespecialiseerd in hun vakgebied. We bundelen onze krachten opdat we een, aan uw noden aangepaste, oplossing en dienstverlening kunnen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat er, in een turbulente ICT markt, nood is aan een betrouwbare en stabiele partner voor de Internet, Telecommunicatie & IT behoeften van u of uw bedrijf. Wij bieden betrouwbare, kwalitatieve & efficiënte (maat)oplossingen aan met een uitstekende prijsverhouding. Hierbij willen we ervoor zorgen dat u, onze klant, steeds de beste dienstverlening krijgt en dit zowel voor als na verkoop.
 
Service staat immers, sinds het begin in 2004, centraal in ons bedrijf. U ontmoet bij ons dan ook geen verkopers maar adviseurs. Het is onze overtuiging dat enkel een goede kennis van uw noden, gekoppeld aan advies op maat, kan leiden tot een geslaagde verkoop en een tevreden klant.
Wij mikken dan ook absoluut niet op “one-shot” deals maar willen samen met u een lange termijn relatie uitbouwen. Onze ambitie reikt dan ook veel verder als de rol van “een leverancier”. We zijn graag uw ICT partner en dit op lange termijn.

Vandaag ben ik dan ook heel trots & zeer dankbaar dat we onze klanten van het eerste uur nog steeds tot ons huidig klantenbestand mogen rekenen. U zal bij ons ook geen vaste medewerker ontmoeten die uw profiel & noden niet kent, u bent tenslotte geen nummer.

Ik ben er van overtuigd dat mijn gewaardeerd team voor u of uw bedrijf de meerwaarde kan bezorgen op ICT vlak. Aarzel niet langer, neem contact met ons op en... Let us be your PARTNER !!!

Peter Steppe
Gedelegeerd bestuurder
Willux.be NV