Travel SMS
Travel SMS
  • Betrouwbaar
  • Efficiënt
  • vanaf € 75,00 / jaar
Travel SMS Direct bestellen

Travel SMS

Wie Travel SMS gebruikt, scoort met service en beschikt over een extra troef om zich te onderscheiden van de concurrentie!

Met Travel SMS beschik je over de communicatietool om uit te munten in cliëntenservice en je zo te onderscheiden van concurrenten.
Vandaag de dag heeft zowat iedereen letterlijk een GSM op zak. Het is dan ook het uitgelezen communicatiemiddel om je klanten te informeren.

Hoe werkt Travel SMS ?

Met een telefoontje schiet je vaak je doel voorbij : misschien stoor je de klant in een gesprek en heeft hij van jouw boodschap maar de helft begrepen. Of je mag alles op zijn voice mail inspreken. In ieder geval ben je heel wat tijd en geld kwijt. Deze methode is allesbehalve efficiënt.
Gebruik daarom voortaan Travel SMS.  Een adequate SMS-dienst waarmee je je klanten snel en efficiënt kan informeren.

  • Moet je je klanten in extremis op de hoogte brengen van een uurwijziging?
  • Zijn hun reisdocumenten aangekomen op kantoor?
  • Wil je een unieke promotie lanceren ?
  • Wil je aankomst van de nieuwe brochures aankondigen?

Telkens volstaat een SMS-bericht om je klanten dat te geven wat ze verlangen: een excellente service !
Bovendien kost het een pak minder dan elke klant te gaan opbellen. Je wint er dus twee keer bij !

Travel SMS is een éénvoudige webtoepassing om de SMS berichten die je verzendt te beheren, waar je je ook bevindt. Je kunt zowel berichten versturen naar individuele klanten (one-to-one) als naar een groep klanten (one-to-many). Het bericht is gratis voor de ontvanger en via een gedetailleerd logboek kan je opvolgen of de SMS-berichten werden afgeleverd. Bovendien is de tool zéér voordelig.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen om in vol vertrouwen de kracht van het SMS medium te gebruiken.
Indien u meer info wenst, een offerte of een applicatie op maat of een geheel vrijblijvende demo account, neem contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing, aangepast aan uw behoeften.