Comith

We kozen Willux.be vooral omdat ze totaaloplossingen bieden op het vlak van IT en telefonie.

Eén partner die onze infrastructuur door en door kent: da's een hele geruststelling. We hoeven ons nergens zorgen om te maken, want Willux.be denkt proactief en kostenbewust met ons mee. En voor snelle interventies kunnen we altijd rekenen op hun flexibiliteit. We zijn niet voor niets al bijna 10 jaar een tevreden klant.

Johan Van de Velde
zaakvoerder en coach

Daddy Kate

Als 1-stop-shop weten we bij Daddy Kate hoe belangrijk het is om onze klanten te ontzorgen bij al hun printbehoeften. Van onze leveranciers verwachten we dezelfde service, en net daarom kozen we voor Willux.be. Of het nu gaat om de IT-strategie of een update van onze infrastructuur, software of hardware, telefonie of GDPR, Willux.be zorgt altijd voor een gepaste oplossing. En dit op een snelle, efficiënte manier aan transparante en eerlijke prijzen. Kortom, IT as it should be!

Thijs Claes
CEO

Delphi Solutions

Betrouwbaar. Topservice. Pro-actief.

Dit is waarom Delphi Solutions als sinds 2003 een beroep doet op Willux.be.
Willux.be laat ons toe te focussen op onze core competenties terwijl we met een gerust hart het dagelijkse hardware beheer van onze klanten, waar ook ter wereld, kunnen toevertrouwen aan hen.

Tegelijk denken ze strategisch mee zodat we steeds de best mogelijke, up-to-date oplossing kunnen aanbieden aan onze klant; en dit steeds rekening houdende met toekomstige evoluties alsook budget.

Stefan De Smet
zaakvoerder

GMG Versmarkt

Willux.be maakt écht tijd voor ons wanneer we een probleem hebben.
Het probleem zelf is daarom nog niet volledig van de baan, maar de eerste hulp en een snelle reactie is er wel.
Het is fijn als er zo snel iemand je te woord staat, dan voelen we ons al voor de helft geholpen.

Het systeem ‘ticket online’ gaat gemakkelijk en wordt heel goed opgevolgd.
De mensen zijn heel vriendelijk en het is fijn om altijd dezelfde personen te spreken, dat geeft vertrouwen: Willux.be kent GMG, we moeten zelf minder uitleg geven, want ze weten hoe het hier in elkaar zit.

De meeste problemen zijn vlot opgelost, Willux.be houdt vol tot het in orde is. Indien nodig volgen ze het mee op.

Een tweede groot pluspunt is de betaalbaarheid van onze IT: goede afspraken op voorhand en degelijke offertes. Geen gedoe achteraf.

Een echte aanrader!

Katrien Janssens
zaakvoerder

UNICEF Belgium

In een steeds veranderende IT markt heeft UNICEF nood aan een professionele partner.
Als NGO moeten we extra zeker zijn van onze investeringen en in het gebruik van onze middelen, daarom verwachten we van een partner niet alleen correcte informatie maar ook een zekere sturing naar duurzame producten voor de beste prijs.

De jarenlange samenwerking betekent vooral dat UNICEF België veel vertrouwen heeft in zijn partner en in de benadering van problemen.

Hugo Seghers
Senior Manager Finance & Operations

Valckenier Groep

IT is vandaag niet meer weg te denken uit de automobielsector. Het niet correct werken van de netwerkinfrastructuur en/of IT-infrastructuur leidt tot het niet kunnen diagnosticeren en herstellen van de hedendaagse, hoog technologische, voertuigen.

Door een netwerkstoring, in 2005, kwamen wij in contact met Peter Steppe van de firma Willux.be, die onmiddellijk alles in het werk stelde om het probleem binnen de kortste keren op te lossen.

Die eerste vakkundige en betaalbare tussenkomst van de firma Willux.be ligt aan de basis van een jarenlange samenwerking op vlak van infrastructuur. Ze stonden ook aan onze zijde bij de verdere expansie van de Valckenier Groep en de daarbij horende nieuwe vestigingen.

Willux.be verzorgt het dagelijkse beheer en het proactief onderhoud van het gehele IT park. Zij staan in voor het opvolgen van onze back-ups en een goede werking van onze HA oplossingen.

Daar IT het kloppend hart is van de Valckenier Groep, kunnen wij ons geen downtime veroorloven.

Willux.be biedt steeds betrouwbare oplossingen aan concurrentiële prijzen, zodat wij steeds beschikken over de recentste technologie aan een betaalbare prijs met een zeer goede service na verkoop inbegrepen! Dit maakt investeren in vernieuwing voor ons een stuk eenvoudiger.
Nog een troef van Willux.be is hun VoIP aanbod. Wij hebben besloten om alle vestigingen over te schakelen naar 1 overkoepelend VoIP platform. Hierdoor verloopt onze (interne) communicatie niet alleen vlotter en efficiënter, maar wordt telefonie ook meteen een stuk voordeliger.
Er werd berekend dat de investering zich op +/- 1,5 jaar zal terugbetalen. Nadien is VoIP pure winst ten opzichte van de kosten van klassieke (ISDN) lijnen & bijhorende infrastructuur.

Koen Vandenhouwe
IT verantwoordelijke

Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF)

De keuze voor Willux.be als vaste IT-partner was het gevolg van een uitgebreid marktonderzoek. Doorslaggevend waren de schaalbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie van de voorgestelde oplossing alsook de scherpe prijs. De oplossing van Willux.be werd ook onmiddellijk positief onthaald bij de eindgebruikers.

De samenwerking is sindsdien zeer vruchtbaar, de gekozen oplossing werd in de loop der tijd kostenefficiënt aangepast naargelang de veranderende noden en dit steeds op een transparante en communicatieve manier. Zo is er steeds één technisch contactpersoon met de nodige deskundigheid en persoonlijke communicatie.

Het vertrouwen in de oplossingen die Willux.be voorstelt is dan ook groot. Bovenop de persoonlijke service is ook de flexibiliteit en pro-activiteit van de dienstverlening een sterke troef.

Mathieu Van Neck
verantwoordelijke IT